.


Tuesday, May 25, 2010

AC Milan menunjukkan minat untuk Ibrahimovic

AC milan dijangka akan bersaing dengan Manchester City dan Chlesea untuk menandatangani pemain Barcelona,Zlatan Ibrahimovic.

Penyerang kebangsaan Sweden itu dijangka akan menolak spekulasi ke England berikutan keadaan cuaca yang sentiasa lembab.

Dan kelab gergasi Itali itu akan bersedia untuk membuat tawaran untuk mendapatkan bekas pemain Inter Milan itu menurut surat khabar Sepanyol,Sport.

Minggu lepas,Sportsmail secara eksklusif telah mendedahkan bahawa Presiden Barceloa,Joan Laporta sedang berusaha untuk menjual pemain itu dengan menandatangani David Vila untuk 34juta dan dilaporkan telah menawarkan khidmat penyerang itu kepada Chelsea atau City. Share

3 comments:

Hafiz Ismi said...

Power pun kena jual jugak~~

Lepat Pisang said...

Duit punya pasal bro..MU ni bila nak beli striker power ni?hm,kasik Berba jual kat kelab lain dah..bukan berba boleh score banyak gol pun..

nanas said...

brader ibra ni bukan tak power.dia just dalam big match trus xley main.tu la pasal nak kne jual.match lwn team lemah jer power.haha.

Post a Comment